Ga naar de inhoud

Douchecabines en douchewanden

Onder de douche ben je even onbereikbaar voor de wereld. Dit moment van ontspanning is van jou. Kies daarom heel bewust de douche die bij je past. Kies jij voor een ruimtelijke inloopdouche of de beschutting van een douchecabine, een eenvoudige handdouche of juist de royale stralen van een regenvaldouche?

Dankzij 3D-ontwerp zie je gelijk welke inrichting van de badkamer perfect bij je past. Daarbij krijg je advies van onze badkamerspecialist. Die houdt rekening met praktische zaken waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht. Bijvoorbeeld dat je in een kleinere badkamer het beste kunt kiezen voor een transparante douchewand die veel licht doorlaat. Ons montageteam plaatst de douche vervolgens snel en zorgvuldig.  Ook fijn: veel van onze douchewanden hebben een antikalkcoating. Hierdoor blijven douchewanden langer mooi en is schoonmaken nog makkelijker.


Het weldadige gevoel van sauna en spa is nu ook in de eigen badkamer bereikbaar. Dat kan door te kiezen voor een extra grote regendouche. Of een cascade, de douche als een waterval. Een extra luxe optie is de zijdouche, waarbij krachtige waterstralen het lijf masseren. En voor wie echt de sauna in huis wil halen, is er de stoomdouche. 

Douchen in een droombadkamer

Douchewand kopen?

.In de showroom in de Rudolf Dieselstraat 1a in Nijverdal vind je alle mogelijke douchesets, douchecabines en douchewanden. En heb je nog vragen? De badkamerspecialisten helpen je graag. Bezoek onze showroom aan de Rudolf Dieselstraat 1a in Nijverdal of neem contact op.