• darkblurbg

Je gebruikt het dagelijks, dus het toilet kan maar beter comfortabel zijn. Een mooie bijkomstigheid is wanneer het toilet er ook nog eens prachtig uitziet. Dat bereik je door goede afstemming met het fonteintje, wand- en vloertegels, toiletmeubels en –accessoires.

Een toilet kopen

Bij de koop van een wc spelen praktische overwegingen ook een rol. Er zijn verschillende typen toiletten. Het wandcloset, het hangende toilet, het staande toilet, toiletten met vlakspoelen en diepspoelen. Elk ontwerp heeft zijn eigen voordelen.

Ontwerp toiletruimte

Het ontwerpen van de toiletruimte is een vak apart. In de showroom zet de badkamerspecialist de nieuwe ruimte in een 3D-ontwerp. Daarbij wordt niet alleen het toilet in de 3D-tekening geplaatst, maar ook de douche en/of het bad indien het gaat om de badkamer, tegels en verlichting. Een compleet plaatje in de stijl die je wilt.

Alles om de wc compleet te maken

Heb je alleen een nieuwe wc-pot voor het kleinste kamertje nodig of wil je een complete renovatie van je badkamer? Wat je ook wilt: Steenbergen Badkamers & Tegels is je adres. 

Toilet kopen?

In de showroom in Nijverdal bekijk je een breed assortiment van wc-potten. Wel zo makkelijk. Ook omdat je gelijk advies kan vragen als je bijvoorbeeld meer wilt veranderen aan je wc of badkamer. Kom langs in de showroom aan de Rudolf Dieselstraat 1a in Nijverdal of neem vrijblijvend contact op. 

Bezoek of neem contact op